11.10.2011

Karppikamut

Ja mitä olisi karppaus ilman vertaistukea - eipä juuri mitään! Tai ainakin huomattavasti vähemmän eli taas sitä samaa itsekseen nysväämistä, mitä tuli ne edelliset 14 vuotta harrastettua milloin minkäkin dieetin parissa. Karppaus on parasta kavereiden seurassa ja tästähän sain taas kerran hyvän muistutuksen viime viikonlopun karppimiitingissä Jyväskylässä.

Karppaus.infon foorumikävijöistä aktiivisimmat tapasivat viime viikonloppuna - osa ensimmäistä kertaa ja osa jo vanhoina tuttuina kauniina syyspäivänä keskellä Suomea. Oma retkeni alkoi jo junamatkalla muutamien sättikavereideni seurassa ja jatkui myöhemmin ruokailujen, hauskanpidon ja mm. karaoken merkeissä. Kunnes tuli kotiinlähdön aika . Haikein mielin, uutta tapaamista odottamaan jääneenä matkustin yöjunalla kotiin muiden vielä jatkaessa iltaa.

No, millaisia Karpit sitten ovat? Juuri sellaisia ihan tavallisia, mukavia suomalaisia ihmisiä, kuin itsekin kuvittelen olevani (toki minut tuntevilla ihmisillä saattaa olla tästä asiasta hieman eriävä mielipide). Yhteinen puheenaihe (no, se KARPPAUS) ja foorumilla käytyjen keskustelujen jatkokeskustelut auttoivat alkuun ja sen jälkeen juttua sitten riitti - ihan laidasta laitaan. Uusia ystäviä taisi tulla ihan yrittämättäkin.


No, miksi tämä vertaistuki on sitten tärkeää? No tietysti siksi, että karppaus kalskahtaa liian ikävästi vielä niin monen korvaan vuosikausien rasvakammon levittämisen ja viljatuotteiden ylistämisen  jälkeen. Mutta myös siksi, koska pieni, vasta-aloittava, karppi on hyvin, hyvin yksin toisten karsastaman ruokavalionsa kanssa julmassa VT-maailmassa. Silloin tarvitaan Karppikaveria vahvistamaan ja tukemaan.


Sillä karppejahan koetellaan - lue vaikka lehdestä.

(Karppikamuistani olen onnellinen - ootte ihan parhautta :D)

Täältä tähän tällä kertaa

3 kommenttia:

Kommentteja???