7.10.2012

Ja täähä juoxee!

Nimittäin!

On sitä juoksuakin jatkettu ihan kiitettävällä vauhdilla. Vähän alkoi tuossa mun juoksukoulussa tulla semmoista hidastumista, kun meinasi hieman pitkäksi treenien väli venähtää. Palasin siis 10. viikolta takaisin 9.viikon alkuun ja taas olen ruodussa.

Eilinen 5 kilometrin tempovaihtelu meinasi kyllä mennä rankemman puolelle, kun ei oikein millään meinannut sujua. Epäilen, että syynä oli liian pieni väli edelliseen ruokailuun (1,5 tuntia). Oli vain jotenkin niin kamalan raskasta. Tänään on vuorossa 30 minsaa rentoa juoksua, joten toiveissa on, ettei eilinen toistu. Juoksun päälle meinasin käväistä vetäisemässä vanhan kunnon vesifysiosarjan uimahallissa. Tekee niin hyvää nivelille :D

Uudet Vibramitkin ostin, mutta oon pitänyt niitä lähinnä kävelykenkinä ja säästellyt niitä hieman viileämpiä kelejä varten. Tämmöset zöpöläiset nää on:
Musta-valkoiset olisi ollet ne suosikit, mutta kun ei aina voi valita... Erityisesti pikkulasten päät kääntyy kaupungilla... Toi sää on muuten ollut mitä mainioin tämmöisen rapakuntoisen juoksenteluun. 8-15 astetta ja mukavaa syyskeliä - ei pääse liian kuuma tulemaan missään vaiheessa.

Tää kuva on ainaski kuukauden vanha

No ny tää taas pistää juoksuvermeet niskaan ja lähtee lenkille - nähdään taas!

Muox. Tää tuli just lenkiltä ja hyvin tää sujui tällä kertaa - rutiinia, rutiinia ;) (Sitä tässä kaivataanki)
Perään vetämäni 40 minuutin vesifysio oli oikein mainio palauttava reeni tuolle juoksulle. Mihinkään ei koske ja se kai on paras merkki liikunnan onnistumisesta, vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja???